Wormerveerse Boekenmarkt 2018

Wormerveerse Boekenmarkt 2018

10 april 2018 Geen categorie 0

Op zaterdag 9 juni a.s. vindt de vierde editie plaats van de Wormerveerse boekenmarkt. Rond het beeld van Keteltje op het Marktplein staan 30 marktkramen opgesteld waarmee enthousiaste particulieren hun overtollige boeken zullen aanbieden aan evenzo enthousiaste lezers. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat deze overzichtelijke en gemoedelijke boekenmarkt in een behoefte voorziet. Het aanbod is groot en gevarieerd en het publiek weet de markt te vinden. Het nabije buurtcentrum De Lorzie is de gehele dag open voor consumpties en toiletbezoek, er is een gezellig buitenterras ingericht en voor de kleintjes is een springkussen opgesteld. Gezelligheid troef dus in Wormerveer op zaterdag 9 juni tussen 10.00 uur ’s morgens en 16.00 uur ’s middags. Parkeren in de onmiddellijke omgeving gratis.
Meer informatie op www.boekenmarktwormerveer.nl