Programma

Programma 2022

 

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt de vijfde editie plaats van de Wormerveerse boekenmarkt. Rond het beeld van Keteltje op het Marktplein staan
rond de 40 marktkramen opgesteld waarmee enthousiaste particulieren hun overtollige boeken zullen aanbieden aan evenzo enthousiaste lezers.

Op deze dag zullen  de nieuwe Zaanse Stadsdichters, Reinier Fosch en Lisa van Tongeren aanwezig zijn op de Boekenmarkt  en Kunst uit de Bocht
Deze talentvolle Zaankanters met grote betrokkenheid bij de stad zullen met kunstvormen als rap en spoken word het publiek verrassen!

De ervaring heeft inmiddels geleerd dat deze overzichtelijke en gemoedelijke boekenmarkt in een behoefte voorziet. Het aanbod is groot en gevarieerd en het publiek weet de markt te vinden. Het nabije buurtcentrum De Lorzie is de gehele dag open voor consumpties en toiletbezoek.  Gezelligheid troef dus in Wormerveer op zaterdag 11 juni tussen 10.00 uur ’s morgens en 17.00 uur ’s middags. Parkeren in de onmiddellijke omgeving gratis.

Ook op 11 juni wordt KUNST UIT DE BOCHT georganiseerd in de Zaanbocht, van Wormerveer. De basis van het evenement is weer een kunstmarkt. Daarnaast nodigen zij weer iedereen uit om ezel/verf/potlood op te pakken en op deze dag a la Monet PleinAir aan het werk te gaan in de Zaanbocht.

 

Een gezellige dagje uit voor het hele gezin!
Op de Boekenmarkt Wormerveer worden naast boeken ook DVD’s, LP’s, CD.s en Video’s aangeboden